La ULIM a fost inaugurată o nouă cantină studențească

La 18 mai, în incinta ULIM a fost inaugurată noua cantină universitară „Grill Star”. Cu această ocazie a fost săvârșită slujba de sfinţire a cantinei studențești. La deschiderea oficială a localului au fost invitați studenții și profesorii din ULIM, fiind întâmpinați într-o atmosferă caldă cu muzică, zâmbete și diverse delicii.

Spațiul cantinei corespunde celor mai bune standarde, proiectat într-un stil modern, ce reflectă echilibru, rafinament și confort. Bucătarii au adaptat meniul conform preferințelor studenților, astfel aici puteți opta pentru  diverse categorii de bucate la prețuri rezonabile. Tot aici studenții pot savura alături de prieteni o ceașcă de cafea, băutura care ne ajută să fim mai eficienți. La cantina studențească „Grill Star” sunt așteptați toți cei care aleg să se alimenteze gustos și sănătos, iar studenții pot beneficia de prânz (lunch) la preț promoțional.

ULIM este instituția superioară de învățământ ce activează în interesul studenților, motiv pentru care luptă să corespundă tuturor cerințelor europene și depune efort pentru crearea celor mai favorabile condiții de studii .

 


18.05.2018