TVR MOLDOVA :
Zeci de studenţi şi profesori s-au implicat într-o acţiune de caritate

Şi-au deschis inima pentru cei care au nevoie de ajutor. Zeci de profesori şi studenţi de la Universitatea Liberă Internaţională au participat astăzi la un târg de caritate. Acţiunea „Din inima ULIM” îşi propune să ofere un suport financiar copiilor cu necesităţi speciale.

Holul Universităţii Libere Internaţionale s-a transformat astăzi într-un mini iarmaroc. Instituţia şi-a propus să promoveze activismul civic în mediul academic prin colectarea de fonduri, necesare familiilor care au în grijă copii cu necesităţi speciale.

Studenţii şi profesorii s-au mobilizat şi au scos la vânzare tablouri, haine, jucării şi încălţăminte. Preţurile au variat de la 10 la 300 de lei, iar cumpărătorii nu au stat mult pe gânduri. Mai ales că fiecare achiziţie este o contribuţie mică la un scop nobil.

În cadrul evenimentului au fost organizate şi ateliere de creaţie. Acţiunea „Din inima ULIM” a fost organizată de Facultatea de Psihologie, Ştiinţe ale Educaţiei şi Asistenţă Socială, ULIM şi mai multe organizaţii neguvernamentale.

Urmărți reportajul: 

TVR MOLDOVA


29.04.2017